L'actual Nàstic, pitjor que l'any passat

Els tarragonins sumen els mateixos punts que el projecte anterior en la mateixa jornada. N'acumulen 33, igual que Juan Merino a manca de 13 jornades per al final. Però amb una diferència, l'actual equip frega el descens.

9 victòries, 6 empats i 14 derrotes, i 1 punt per damunt de la zona fosca de la Segona Divisió marcada per la Cultural Leonesa. L'any passat i en la mateixa jornada Juan Merino guanyava menys però empatava més i, atenció, comptava amb 3 punts de marge sobre el descens. Així que el desastrós Nàstic de la temporada 2016-2017 és sobre el paper superior a l'actual.

Els registres són pràcticament iguals en tots els sentits. Aquell equip feia pocs gols com el d'ara i acostumava a perdre per diferències mínimes. I Merino aviat va quedar-se sense arguments per la crisi de resultats com a local. Per la seva banda Nano no ha vençut al Nou Estadi i porta un sol triomf en 5 jornades a la banqueta. Les excuses són perilloses

Afecti o no, haver disposat de 3 preparadors físics aquest curs ha estat una decisió del mateix club per satisfer les peticions de Carreras, Rodri i Nano. Perdre dissabte a Granada podria ser dramàtic en cas que la Cultural no faci el mateix, diumenge, al camp de l'Sporting.

Pendents de la infermeria, tornarà Omar Perdomo, baixa davant el Tenerife per una "clàusula de la por" aplicada pel conjunt canari, club d'origen del davanter.