Santa Tecla la Vella ja és visitable

Degoteig constant aquest dilluns de visitants i curiosos que volien conèixer els secrets que guarda a l'interior la capella de Santa Tecla la Vella. Tots ells han aprofitat una de les primeres jornades de portes obertes de l'espai, la reforma del qual es va inaugurar aquest dissabte.

I és que durant tot el segle XX, tant la capella, que data del segle XII, com l'espai exterior, van ser utilitzats com un espai de reserves de la col·lecció lapidària del Museu Diocesà de Tarragona, el que ha fet que hagin estat tancats al públic. Ara el nou projecte ha permès la seva obertura mitjançant la museïtzació de l'interior de la capella gràcies als elements funeraris que conté, reforçats per un nou audiovisual que explica l'evolució de l'espai i del món funerari de la ciutat.

Una reforma amb un pressupost de 24.000 euros i que ha estat finançada a parts iguals per l'Arquebisbat, l'Ajuntament de Tarragona, la Diputació i la Generalitat. Des del consistori tarragoní destaquen la importància de donar suport a l'adequació d'elements patrimonials de la ciutat.

PORTES OBERTES FINS AL 31 DE MARÇ

Ara tot aquell qui vulgui pot aprofitar les jornades de portes obertes, cada dia de 10 del matí a una del migdia, fins al 31 de març.