CB Tarragona - SESE (79-72)

Victòria convincent del CBT per 79-72 davant el SESE per recuperar sensacions i continuar enganxat a la part alta de la classificació. Els tarragonins es van saber sobreposar a un molt mal inici de partit, 16-23 a la fi del primer quart i a la lesió d'Alex Doche tot just arrencar el duel.

El 30-13 fulgurant del segon període va donar al conjunt de Berni Álvarez la tranquil·litat necessària per marxar al descans amb un avantatge clar de deu punts. 46-36. Un imponent Ousmane sota el tauler, màxim anotador en 18 punts, va ser decisiu tant en defensa com en atac per controlar les onades ofensives d'un SESE que no es va rendir. Gerard Estabanell, amb 14, també va aparèixer als moments complicats. I amb 67-66, i quan faltaven 6 minuts, qui sinó, Adrià Duch va encertar des de la línia de 3 per donar ales a un CBT que va sentenciar el partit amb un parcial de 10 – 0.

El segon triomf consecutiu dels de Berni Álvarez trenca també una mala ratxa de 3 derrotes consecutives al Serrallo i els situa quarts classificats amb un balanç 12-8. La nota negativa la lesió a la cama esquerra d'Alex, qui a falta de proves, segurament es perdrà uns quants partits.