La Mostra de Sons de Setmana Santa fa retronar la Part Alta de Tarragona

Ja fa alguns dies que Tarragona viu alguns dels actes previs a la seva Setmana Santa. Aquest cap de setmana sis bandes de diverses germandats i confraries han participat a la Mostra de Sons, que va fer retronar tota la Part Alta de la ciutat, jutgin vostès mateixos.

(RESPIRA) És la banda sonora de la Setmana Santa, ja fa dies que s’escolta en alguns punts de la ciutat de Tarragona pels assajos, però aquest cap de setmana la Part Alta de la ciutat ha vibrat al seu ritme. És la sisena edició de la Mostra de Sons de la Setmana Santa de Tarragona organitzada pel gremi de Marejants. Una mostra bianual que alterna un any les bandes tarragonines i un altre bandes vingudes d’arreu de Catalunya i Espanya. Una oportunitat única per poder gaudir dels sons que les diverses confraries, germandats i congregacions tenen durant la Setmana Santa.

Amb les seves formacions les sis bandes que van participar en aquesta edició van demostrar les seves tècniques i sons davant d’un nombrós públic que no es va voler perdre aquest esdeveniment que reviu una tradició que es va iniciar fa segles. Per acabar amb el moment més espectacular les bandes totes aplegades en una per oferir l’actuació final i acabar de fer vibrar la Part Alta de Tarragona.