TGN Bàsquet - Tordera (49-69)

Dura derrota per les tarragonines contra un rival directe al pavelló del Sagrat Cor. La Copa Catalunya femenina descansava aquest cap de setmana de Carnaval, però el TGN Bàsquet ha recuperat el partit pendent que tenia. No havia començat gens malament el quadre comandat per Marc Rovirosa; a la mitja part, el partit arribava amb un +2 pel TGN Bàsquet. Els parcials de 12-16 en el primer quart i 18-12 en el segon confluïen en el 30-28 del descans.

En tornar del vestidor, però, el Tordera posava la directa i s'enduia el triomf de Tarragona amb força comoditat. Al tercer quart, parcial d'11-22 i al quart, de 8-19. Tot plegat molt difícil per les de lila, que acabaven cedint de 20 punts. Com dèiem, un TGN Bàsquet que recupera el partit perdut i aquesta derrota manté les tarragonines com a setenes a la lliga, amb un balanç de vuit victòries i vuit derrotes. El cap de setmana que ve, també toca duel directe: en aquest cas, a la pista del Samà Vilanova.