Un CBT en quadre intentarà la proesa davant el líder

Molt difícil, però no impossible; així es planteja el partit d'aquest dissabte del Club Bàsquet Tarragona. El totpoderós Santfeliuenc, líder indiscutible del grup C2 de la Lliga EBA, visita el Serrallo amb l'objectiu de continuar el seu camí implacable cap a la fase d'ascens. Una realitat molt diferent de la del CBT, que arriba al duel amb múltiples condicionants.

Els de Berni Álvarez venen de perdre, també a casa, contra l'Igualada; una derrota contra un conjunt de la part baixa que va igualar-los a la classificació amb el Roser i el Valls. L'equip que arriba ara al Serrallo és encara més difícil. Un Santfeliuenc que ha guanyat 16 dels 17 partits disputats i que, números en mà, és un dels millors quadres que ha passat per l'EBA en les darreres temporades.

A L'ESPERA D'OUSMANE

Les condicions per a rebre el líder estan molt lluny de ser les millors. Duch encara és baixa després de perdre's el partit contra l'Igualada per culpa d'una contusió amb un lleu vessament al genoll. No obstant això, l'entrenament d'aquest divendres al vespre acabarà de determinar si Ousmane ja està prou a to per tornar a entrar a la convocatòria; d'això dependrà si són sis o set jugadors del primer equip per enfrontar-se al Santfeliuenc. Són molts pals a les rodes, però s'intentarà.

El CBT-Santfeliuenc es jugarà dissabte a les quatre de la tarda.