Volei SPiSP - L'Illa Grau (3-2)

El Volei SPiSP guanya davant un líder de la Superlliga 2 que no ensopegava en fase regular des del març del 2022. El triomf coincideix amb la victòria amarga del tercer, el San Roque, que també va deixar-se un punt, en aquest  as a València, i que continua a tres d'uns cooperativistes que ocupen la segona i darrera plaça d'accés a la fase per pujar. Per davant hi ha l'Illa Grau, això sí, ara tan sols a tres punts de distància.  

Si fins ara l'únic rival capaç de no deixar-s'ho tot pel camí contra l'Illa Grau havia sigut el cooperativista (3-2 de l'anada),  la segona volta ha demostrat que és també l'equip ideal per capgirar tendències i demostrar que el gran favorit no és invencible, almenys no pas quan viatja a Tarragona. 

El cara a cara entre els dos referents de la categoria no va decebre a ningú amb emoció i instants per a tots dos conjunts: des de l'arrencada forta del Volei SPiSP, dos sets per davant i a un de la victòria, a la igualada dels de Castelló per forçar el desempat. En el quart parcial, els de Vlado Stevovski van dominar per quatre punts (10-6) fins que els visitants van situar-se per sobre i acabar forçant un cinquè i darrer set on el Volei SPiSP va ser molt superior malgrat el 0-3 d'arrencada.

Julián García-Torres, Samuel Pacheco i Elio Carrodeguas van ser els màxims anotadors amb 21, 20 i 19 punts, respectivament. Queden vuit jornades i l'equip jugarà dissabte (20 hores) contra el Balàfia Lleida i fora de casa. Així, tot continua igual al capdavant de la classificació. 

Sets: 25-21, 25-18, 23-25, 21-25 i 15-8. 

Estadística del partit: 

https://rfevb-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=10019&ID=112&CID=269&PID=138&type=LegList