El Mèdol va atreure més de 12.000 visitants durant el seu primer any

Balanç positiu del primer any d'activitat del Mèdol Centre d'Arts Contemporànies des de la regidoria de Cultura. Més de 12.000 persones van aprofitar les propostes que es van programar per part de prop d'una vuitantena d'artistes a 16 espais de la ciutat. S'espera que el Mèdol se segueixi consolidant com un eix vertebrador de la cultura de Tarragona durant el 2023.

Fito Conesa inaugurarà la programació d'enguany el 9 de febrer amb 'Ones de resistència ', una exposició eminentment sonora. Un dels plats forts seran els dibuixos de caire crític de Susanna Inglada, que exposarà en solitari per primera vegada a l'Estat.

Medol tabacalera

D'altra banda, el Médol seguirà explorant espais com la Tabacalera o la terrassa del Pretori i s'hi sumaran d'altres com l'antic Ajuntament o el Circ romà amb el cicle Volta Revolta que transformarà la manera de gaudir del patrimoni de la ciutat amb uns artistes per determinar de cara a l'últim trimestre de l'any.

També s'estrenarà un cicle de poesia de cara al març i es durà a terme l'experiència de 'Murs enllà', un projecte de mediació a través de l'art amb les recluses de la presó de Mas d'Enric.

Finalment, el cicle 'El que queda després' portarà artistes de primera línia com Santiago Sierra que experimentaran amb espais públics encara per determinar. Tota aquesta programació del Mèdol per al 2023 ha de servir per seguir potenciant la relació amb el teixit de la ciutat i reforçant la seva cultura.