El CBT ha tornat

Del 3-5 classificatori al 9-5: de perdre a casa contra el Roser per 28 punts a desfer-se de cadascun dels equips amb qui s'ha trobat des d'aleshores. El CBT ha canviat de dalt a baix i torna a ser, independentment dels resultats, la plantilla que s'aferra a la pista i té el plus de rauxa necessari per disposar d'opcions de triomf permanentment.

Dos mesos amb sis victòries i sense ensopegades que han catapultat els de Berni Álvarez de fregar el descens a situar-se com a primer dels participants de la Lliga EBA que no disputaria el "play-off". Ara, però, tan sols un triomf el separa del Barça B, a qui va guanyar el passat cap de setmana.

Una de les grans causes de la millora és la reaparició d'Ousmane, el jove interior que va perdre's el tram d'arrencada per problemes amb els papers i que van endarrerir la seva tornada del Senegal. L'encara menor d'edat signa 19 punts, sis rebots i 26 de valoració de mitjana. La recent incorporació de Sisco Moreno augmenta les possibilitats de banqueta fins al punt que ja no té sentit descartar el CBT com a candidat a l'ascens.

L'última vegada que el CBT va encadenar sis victòries, tot just fa un any i amb una ratxa que també va produir-se a inicis d'aquell curs 21-22; totes dues dinàmiques van trencar-se contra el Castelldefels. Guanyar davant el Granollers, dissabte al Serrallo, permetria empatar amb la millor ratxa dels tres últims anys, la frenada per l'esclat de la pandèmia el març del 2020.