Només el Volei SPiSP pot aturar el líder

Jornada 14 de 22 a la Superlliga 2 i cap de setmana d'exigència severa per al Volei SPiSP, que rep un líder a qui contempla quatre punts per sobre i en l'altra plaça que facilitaria el passi a la fase per pujar. Els de Castelló podrien deixar-se els tres punts a Tarragona i conservarien igualment la posició privilegiada.

Ara bé, si els de Vlado Stevovski guanyen, afegiran pressió tant al líder com al tercer classificat, un San Roque tres punts per sota i l'altre gran candidat a allargar la temporada. Del partit de la primera volta cal aprendre que un duel davant l'Illa Grau no s'acaba fins que se suma el tercer parcial. Aquell cop, el Volei SPiSP va deixar escapar un partit que dominava per 0 sets a 2.

Els de Sant Pere i Sant Pau, en qualsevol cas, són l'únic integrant de la Superlliga 2 que ha esgarrapat almenys un punt de l'Illa Grau, que signa 39 sets favorables i 5 en contra en 13 enfrontaments. El precedent del curs 2021-2022, encara a sobre del paviment verd local ara remodelat, va acabar 2 a 3.

Mentre que el Volei SPiSP - L'Illa Grau es jugarà dissabte a les 20 hores, el tercer en discòrdia, el San Roque, visitarà hores abans la incòmoda pista del València.