Roben 15.000 euros en tabac a Tarragona

Faltaven pocs minuts per a les cinc de la matinada d'aquest diumenge quan un grup d'encaputxats va saquejar l'estanc número 8 de Tarragona, a l'avinguda Catalunya. En qüestió de tres minuts, els lladres van aparcar el vehicle davant l'establiment, van tallar la reixa metàl·lica i, trencant el vidre de la porta, van aconseguir accedir al negoci.

Van buidar-ne el magatzem i es van endur tabac per valor de més de 15.000 euros. L'alarma es va activar i alguns veïns i vianants van presenciar l'escena i van avisar les autoritats policials. Malgrat la rapidesa dels testimonis i els Mossos, els lladres van poder fugir, presumptament, amb un cotxe robat.

Prèviament a aquest furt, a Torredembarra, s'havia registrat un altre intent similar, en aquest cas en un estanc que estava buit per traspàs del negoci. En adonar-se'n, el grup criminal ho va provar en el nou estanc, però en aquest cas, no van tenir èxit.

DDR2 TABAC

Tot sembla indicar que això els va motivar a dur a terme el robatori a Tarragona, malgrat que la investigació haurà de confirmar que en els tres casos els lladres eren els mateixos. Uns lladres que van aconseguir escapar dels cossos policials en una llarga persecució, a alta velocitat, que es va acabar a la zona de l'Hospitalet de Llobregat, on se'ls va perdre la pista.

Malgrat això, els agents creuen tenir indicis que els podrien acabar conduint fins als autors del delicte.