L'equador de la Copa Catalunya arriba al Sagrat Cor

El TGN Bàsquet rep el SESE en l'última jornada de la primera volta. Després de la derrota de la setmana passada fora de casa, les de Marc Rovirosa reben un rival a qui allunyaran si el guanyen. Mentre que el TGN Bàsquet suma sis victòries en 11 partits, el SESE pot igualar-lo a Copa Catalunya perquè en té cinc en 12.

Serà la tornada del sènior a la seva pista i on no juga des de finals de novembre, quan va caure davant el Prat. Acabar entre les dues millors, les dues places d'ascens al bàsquet estatal, és pràcticament impossible; així, el fet que dona més sentit i valor a una lliga és ser regular com a local: generar alegries a la gent que segueix ben a prop el projecte.

Amb el debut de Paula Ibáñez i l'estrena a Tarragona de la també base, Aldana Gayoso, el balanç fins ara és molt positiu perquè les liles no han pagat car el canvi de banqueta de l'estiu passat. Les joves pugen amb força i el bloc estable funciona tant bé o millor que en el curs anterior. El TGN Bàsquet - SESE es juga aquest diumenge a les 19.30 hores.