Tarragona posa l'Antic Ajuntament a disposició de la cultura

L'exposició dels treballs de diferents alumnes dels estudis de joieria de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona ha estat l'encarregada d'inaugurar el nou espai expositiu situat a la primera planta de l'edifici de l'Antic Ajuntament.

Un equipament que s'ha transformat en un nou centre cultural situat al bell mig de la Part Alta i que vol esdevenir un nou focus de creació i pràctica cultural per les entitats tarragonines.

ESPAIS A DISPOSICIÓ DE LES ENTITATS

És per això que s'ha adequat diverses sales de les ters plantes de l'edifici per oferir a les entitats espais tant per fer assajos per exemple de dansa i teatre, com per disposar de sales per fer reunions, formacions, assemblees o presentacions. Tot per obrir la cultura a la ciutat i per crear sinergies entre els diversos creadors tarragonins.

TRASLLAT DEL PATRONAT DE TURISME

Una transformació de l'espai que tindrà una segona fase quan es traslladin de manera definitiva els recursos del Patronat de Turisme a l'Antiga Audiència en el marc del projecte Porta Tarraco.

De moment s'han programat jornades de portes obertes fins al 3 de febrer perquè les entitats puguin conèixer els nous espais a la seva disposició.