Montse Bertran no continuarà com a presidenta dels paradistes del Mercat

A partir d'aquest mes de febrer Montse Bertran tornarà a centrar-se únicament en el que ha fet durant gairebé tota la seva vida laboral, tirar endavant la parada de carn que porta el seu cognom al Mercat Central. Ho farà després d'acabar el seu mandat de sis anys com a presidenta de l'Associació de Venedors de l'equipament. Una etapa marcada en l'aspecte positiu per la consolidació de l'emblemàtic edifici tornat a inaugurar l'any 2017 després de més d'una dècada d'obres i de projectes. 

És per això que Bertran valora la feina feta, sobretot pel que fa a la cohesió dels paradistes que es va poder veure, per exemple, en la consulta feta per determinar els horaris d'obertura.

En l'aspecte negatiu d'aquests sis anys, sobresurten els estralls de la pandèmia i, més recentment, els provocats per l'augment de costos per als paradistes. També no haver pogut avançar en una millora en el sistema de transmissió i traspàs de les diferents parades.

Ara s'obre un termini de 15 dies per a la presentació de candidatures per encapçalar l'Associació, i de quinze dies més per a convocar unes eleccions que s'haurien de dur a terme aquest mes de febrer.