El Barça B ja no és inexpugnable

Si a l'anada el CBT ja va tenir les seves opcions de sorprendre un conjunt de superior categoria, però que decideix moure's a l'EBA per criteris tècnics, ara tot és menys difícil sobre el paper perquè ni els tarragonins són tan irregulars ni els barcelonins tan fiables.

La primera volta va tancar-se amb el Barça B en la segona posició i només per darrere del Santfeliuenc. Ara bé, els de Roger Grimau van ensopegar contra un Igualada deprimit a la zona baixa. Que Gael Bonilla, Rafa Villar i Michael Caicedo ja no engreixin la rotació del segon equip culer es fa notar: és inevitable. Així, es disparen les probabilitats de sorpreses d'aquí a final de curs, amb el CB Valls un triomf per sota i amb el CBT just per darrere, a dos. Aquest cap de setmana, Barça B - CBT.

Si no passa res estrany d'aquí al duel català, Berni Álvarez disposarà de tots els efectius i malgrat que Gerard Estebanell no ha pogut gairebé entrenar, malalt, els dies previs. Amb cinc victòries consecutives, el grup no perd des del novembre i s'ha reforçat amb Sisco Moreno, que ja va debutar desfent-se del Martinenc.

Dues de les tres derrotes del Barça B s'han produït al seu pavelló, a la Ciutat Esportiva Joan GamperEl Barça B - CBT es disputarà diumenge a les 13 hores.