Paula Ibáñez jugarà per fi al Sagrat Cor

Paula Ibáñez tornarà a competir a casa seva després de gairebé una dècada com a jugadora del Lleida. Ho farà amb la samarreta lila del TGN Bàsquet, on va incorporar-se durant la pretemporada conscient que la seva Copa Catalunya arrencaria més tard que per a la resta.

El 5 de novembre del 2021, va trencar-se el lligament encreuat anterior i el menisc extern de la cama esquerra; fa un any, va passar pel quiròfan. Ara es troba en condicions de sumar com a un dels cervells en la conducció dels partits de les de Marc Rovirosa i des d'aquest cap de setmana.

Paula Ibáñez té 32 anys i va formar-se al CBT per, a posteriori, sumar cursos de qualitat al Segrià i on va arribar fins a la Lliga Femenina 2. A prop de la nouvinguda Aldana Gayoso, que s'estrenarà com a local, serà un complement de luxe per a les tarragonines, tot i que haurà de tenir paciència per assumir el ritme i la confiança necessària.

El TGN Bàsquet enllesteix la primera volta de la Copa Catalunya diumenge contra el SESE, però arrossega un duel anterior ajornat fins al febrer. De moment, sis victòries i cinc derrotes en una bona arrencada del nou projecte al Sagrat Cor.