El Parc Central bat rècord de visitants el primer dia de rebaixes

Inici de rebaixes fulgurant per als comerços del Parc Central. El centre comercial tarragoní va registrar dissabte més de 40.000 visitants. Es tracta d'una dada de rècord que no s'assolia des de l'estiu del 2019.

Encara és d'hora per fer valoracions pel que fa a les vendes, però els primers dies han polvoritzat les xifres de fa quatre anys.

L'arrencada de rebaixes segueix la bona tendència de la campanya Nadalenca. S'ha rebut un 15% més de visitants que el 2019 i la majoria d'establiments han registrat creixements de dobles dígits respecte a l'últim Nadal prepandèmic.

Unes dades inesperades per part dels venedors, que han hagut d'apujar els preus entre un 10 i un 15% o retallar els marges de beneficis.

Rebaixes 2023

L'any de referència durant aquest 2023 per al Parc Central continuarà sent el 2019 i s'espera igualar-lo i superar-lo en alguns mesos concrets.

D'altra banda, s'espera que el comerç electrònic continuï creixent i es consolidi un nou perfil de client que fa comandes en línia i aprofita la recollida al Parc Central per comprar en altres comerços.