CBT - Es Castell (84-54)

Quarta victòria consecutiva d'un CBT extremadament superior al seu rival des de la represa i basant el seu joc en la gent de la casa. Sense fitxatges i amb moltes baixes, el balanç a l'EBA és de 7-5. Un perfecte tercer període amb 33 punts ha signat l'abans i el després per acabar amb el veterà Es Castell, que compta amb diversos jugadors de qualitat òptima, però que no ha pogut mantenir el ritme dels de Berni Álvarez. Així, el partit s'ha acabat, virtualment, al descans. 

El cos tècnic blau ha repartit minuts entre els efectius del planter, alguns d'ells incipients dins la rotació de la primera plantilla. Quatre homes han signat dobles dígits i Kristian Mendes ha sigut el màxim anotador, amb 15 punts. Marc Buscail i Alex Doche, per la seva banda, han dominat la pintura amb 11 i 10 rebots, respectivament. Un cara a cara oficial que s'ha jugat en horari i dia poc habitual per als sènior, en dissabte al matí, a fi de facilitar el desplaçament dels balears.

La fase regular de l'EBA continuarà dissabte que ve a la pista del Martinenc. Que el CBT miri cap a la part alta és difícil, molt difícil, ja que tant Santfeliuenc com CBT semblen intocables. En qualsevol cas, els tarragonins, que no tenen previst incorporar ningú per fer front a les absències definitives de Dani Tugores, Víctor Vinós i Nico Domínguez, tenen com a meta que el curs sigui profitós per a la gent de la base. 

Parcials: 14-10, 17-20, 33-14 i 20-10.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2272389