Bàsquet EBA al Serrallo en horari infantil

El CBT obre l'any just d'efectius perquè rebrà l'Es Castell amb set jugadors del primer equip, dos del filial i dos júniors. A les baixes ja conegudes per lesions de llarga durada se suma la puntual de Kevin Kohan. L'objectiu dels de Berni Álvarez és arrencar el 2023 tan bé com va acabar-se el 2022, ja que encadenen tres victòries.

La zona capdavantera, però, es troba tres per sobre i això és gairebé inviable de remuntar. No és un aspecte, però, que llevi la son perquè el desig és aprofitar el curs tant com sigui possible pensant en la gent de la casa.

L'Es Castell se situa un triomf per sota del CBT i ens té acostumats a mostrar les dues cares de la moneda. Són capaços de competir contra qualsevol rival perquè disposen de noms de molta qualitat i veterania. Que això sigui suficient o no per guanyar al Serrallo dependrà més que mai dels locals.

El CBT - Es Castell començarà aquest dissabte a les 13.15 hores en un horari gens habitual i per petició pròpia dels visitants, que es desplaçaran des de les Illes Balears.