Els Pastorets de La Salle, tot un clàssic

Amb l'arribada dels Reis de l'Orient a tocar, encara és temps de pastorets. Aquest dimarts i dimecres, el teatre Metropol de Tarragona acull els que representa l'Associació La Salle. Són els més tradicionals a la ciutat i, com a tal, són com els de tota la vida. El text, gairebé intacte respecte el clàssic de Folch i Torres; i és que els Pastorets de La Salle tarragonina es fan des del 1972.

Són unes 25 persones sobre l'escenari i una quinzena més al darrere les que donen vida a Rovelló, Lluquet i companyia. Totes elles tenen una relació directa o indirecta amb el col·legi; fent els Pastorets hi ha alumnes, antics alumnes, familiars i docents de la Salle de Tarragona. Són pràcticament els mateixos de sempre, pee la qual cosa es podrien ben bé intercanviar-se els papers sense que es notés.

Malgrat portar el rostre pintat, algunes cares molt compromeses amb el teixit associatiu de la ciutat són plenament reconeixibles als pastorets lasaliansEnguany ha estat el torn pels volts de Reis, ja que altres anys els Pastorets de La Salle es fan per Nadal.