Fitxarà el CBT? Berni acceptarà la decisió de la junta

Fitxi o no el CBT per culpa de les lesions, disputar el "play-off" d'ascens a la LEB Plata és pràcticament impossible perquè, malgrat les tres victòries seguides, el tall continua tres per damunt i no sembla viable que Barça B o Santfeliuenc es desinflin.

Si descartem aquesta batalla, queda un altre dubte: es pot ser competitiu amb set jugadors del primer equip i mantenir la qualitat dels entrenaments perquè els joves aprenguin adequadament? Sigui quina sigui la resposta, Berni Álvarez l'acceptarà. Larry Ewulu serà baixa de tres a sis mesos i Nico va marxar per motius personals, mentre que Tugores i Vinós no jugaran aquest curs per greus problemes al genoll.

Berni no contempla optar a una plaça entre els millors; si més no, obvia aquesta remota possibilitat i se centra en la importància de cuidar el planter: nodrir-los de minuts de pressió a pista per manca de veterans podria ser contraproduent i provocar que la temporada fos menys productiva. La Lliga EBA no torna fins al 8 de gener, quan el CBT rebrà l'Es Castell al Serrallo.