Volei SPiSP - València (3-0)

L'última jornada del 2022 a la Superlliga 2 no proporciona cap sorpresa i guanyen els tres favorits a ocupar les dues places de "play-off": Volei SPiSP, L'Illa Grau i San Roque, aquest últim, tres punts per sota dels tarragonins.

Liderats per Elio Carrodeguas i els seus 15 punts, els cooperativistes van complir contra un València perdut a la zona tranquil·la de la taula. Els visitants només van plantar cara durant el primer set, anant molt a remolc en els dos posteriors. Així, tot que igual a la part alta de la taula, ja que el líder, l'Illa Grau, no va fallar a Xàtiva (0-3); tampoc ho va fer el San Roque a la incòmoda pista del Balàfia (0-3).

Ja són set punts d'avantatge respecte al quart classificat, un Xàtiva que s'acomiada virtualment de qualsevol opció d'accedir a la fase d'ascens al sostre del voleibol. L'Illa Grau, per la seva banda, disposa de quatre punts de diferència sobre els tarragonins i ho té tot de cara per acabar la fase regular com a campió. 

Així hem arribat a l'equador d'una campanya que es reprendrà a principis del 2023 amb la celebració de la Copa Príncep i on no hi serà el Volei SPiSP perquè la Federació ha cedit la seva plaça a l'amfitrió del torneig, el San Roque. D'aquesta manera, l'equip del barri no tornarà a jugar fins al 14 de gener, també a casa i davant el Mediterrani.

Sets: 25-22, 25-15 i 25-17.

Estadística del partit:

https://rfevb-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=9820&ID=112&CID=269&PID=138&type=LegList