El TGN Bàsquet es consolida a Copa i apunta cap a la Superlliga

Quartes de la Copa Catalunya amb sis victòries i quatre derrotes, l'estrena del projecte amb Marc Rovirosa com a màxim responsable és de notable alt. I la pena és que el sistema competitiu d'aquest curs només ofereix l'ascens a les dues millors, cota virtualment inassolible per a les tarragonines.

Més enllà d'això, jugar a Superlliga Catalana és l'objectiu real d'un TGN Bàsquet que s'està guanyant el dret a pista. Sense descensos de Copa a Primera Catalana, la Federació definirà quins equips continuen a l'actual categoria i quins pugen a Superlliga. Acabar tan a dalt com sigui possible serà un motiu de pes per obtenir el passi desitjat.

És el segon cap de setmana consecutiu sense partit del TGN Bàsquet, que ha plantat cara amb orgull tot i les baixes d'Helena Cortiella, Laia López i Paula Ibáñez. Pendent de recuperar efectius, el grup incorporarà, a inicis d'any, una jugadora exterior sudamericana que augmentarà el nivell i la rotació. L'adaptació als esquemes de Rovirosa és òptima i les previsions a mitjà termini, també.

La majoria de representants de Copa Catalunya sí que juguen dissabte o diumenge, però el TGN Bàsquet va endarrerir el duel a casa contra el Tordera al febrer. Així, no entrarà en acció fins al 14 de gener i en el desplaçament al pavelló del Draft Gramenet.