La nova casa de Todos en Azul

Al mateix lloc on l'associació va començar a donar les primeres passes, al barri de Torreforta, fa gairebé quatre anys; és aquí on Todos en Azul, que aplega ja a més de 200 famílies de tota la demarcació, començarà una nova etapa a inicis de l'any vinent.

Ho farà en un nou local de poc més de 40 metres quadrats que vol esdevenir un centre de referència per als infants amb trastorn de l'aspectre autista i les seves famílies. Se'ls proporcionarà un espai on els més petits puguin desenvolupar tota una sèrie d'activitats adaptades a les seves necessitats i on les famílies puguin disposar dels moments de respir tan importants en el seu dia a dia.

REDUÏR LA DESPESA EN TERÀPIA

Una nova etapa que l'associació durà a terme de la mà de la Cooperativa Combinats, que serà l'encarregada de desplegar les activitats que s'hi duran a terme. A més, en una segona fase, es vol treballar perquè esdevingui un centre on poder dur a terme la teràpia necessària per a aquestes persones a un preu més reduït que l'actual.

Tot en una passa endavant que ha de conduir cap al gran projecte de crear un casal permanent per a aquests infants, després de l'èxit aconseguit durant els mesos d'estiu.

La nova seu s'inaugurarà oficialment aquest diumenge amb una festa popular dins i fora del mateix local, al carrer Falset d'aquest barri de Ponent de Tarragona.