Agents polítics i econòmics reclamen no posar en perill la inversió de Hard Rock

Missatge unitari de representants polítics, d'institucions i del teixit econòmic de Tarragona en favor del complex recreatiu de Hard Rock. En un acte a la Cambra de Comerç de Tarragona, han reclamat a la Generalitat que es comprometi amb el projecte i agilitzi els tràmits per aprovar definitivament el pla director urbanístic.

El sector econòmic i part del polític exerceix pressió perquè no es posi en perill l'arribada de Hard Rock a la Costa Daurada. El manifest unitari que s'ha presentat aquest dilluns és la reacció als darrers moviments de l'empresa. La companyia vol esperar a conèixer els requeriments de la Generalitat abans de donar més passos endavant.

I des del territori, la quarantena d'agents que signen el manifest, reclamen al govern català que no posi més pals a les rodes i faciliti una inversió que, diuen, supera els 1.000 milions d'euros i preveu crear 12.000 llocs de treball, directes i indirectes. Creuen que és una oportunitat econòmica que el territori no pot deixar passar.

NINGÚ D'ERC

Una fotografia per fer front comú on han pesat les absències. La representació política ha estat de color socialista, de Junts i el PDeCAT.

En canvi, no hi ha assistit cap representant de la Generalitat ni d'Esquerra Republicana i, justament, ells són uns dels assenyalats en aquest nou capítol d'entrebancs. I insten al Govern a aclarir quan es podrà desencallar el planejament urbanístic.

PENDENTS DE LA MODIFICACIÓ DEL PDU

La qüestió és que, actualment, el projecte s'està adaptant als canvis que reclamava una sentència del TSJC pel fet que els terrenys on es projecta el complex de Hard Rock estan dins de l'àrea de risc de la indústria petroquímica.

Aquí s'hi han afegit també una sèrie de requeriments ambientals que s'han de superar perquè es pugui aprovar definitivament el pla director urbanístic. La pròxima sessió de la Comissió Territorial d'Urbanisme serà el dimecres de la setmana vinent, el 14 de desembre.