Núria Grados presidirà el CBT

La fins ara tresorera del CBT, Núria Grados s'intercanvia els papers amb Jacint Rodríguez, que deixa el càrrec de màxima representació de l'entitat per motius personals i després de cinc anys.

El curs que ve, però, hi haurà eleccions. Així, Grados assumeix la presidència a mitjà termini i amb l'objectiu d'allargar l'aposta pel planter i la línia de contenció econòmica davant les dificultats generades per la pandèmia i per la inflació.

Jacint Rodríguez ha pres aquesta decisió després de tota una vida vinculat amb els blaus i no marxa pas, ja que assumirà justament la tresoreria.

La junta directiva, mentrestant, incorpora quatre persones més. Es va decidir en assemblea extraordinària celebrada al Complex Esportiu de Campclar i on, prèviament, van aprovar-se els comptes de l'exercici anterior i el pressupost de l'actual, que s'acosta als 550.000 euros.

El curs 21-22 va enllestir-se amb un superàvit de 48.000 euros. El deute històric, que va arribar al milió, ja va cancel·lar-se i queda per liquidar un préstec bancari de 50.000 euros.