Sant Pere i Sant Pau pot sacsejar la Superlliga 2

Si es repeteix el resultat de la campanya anterior, objectiu complert perquè significarà que el Volei SPiSP avança el San Roque i ocupa una de les dues úniques posicions que permetran jugar el "play-off" cap a Superlliga.

Amb l'Illa Grau com a líder tres punts per sobre, l'altre candidat és justament el San Roque, que suma un punt més que els tarragonins. Tots tres perdran pocs partits i les ensopegades davant rivals que no optin a pujar seran, potser, inexistents. Així, la diferència entre allargar el curs o no la dictaran duels directes com el vinent. Passi el que passi, quedarà per consumir-se més de la meitat de la temporada, però qui venci sortirà molt reforçat.

Mentre que els cooperativistes no van deixar-se res pel camí a Roquetes, el San Roque tampoc va fallar davant el Cèvol. L'única derrota canària va produir-se a Xàtiva, on va guanyar un SPiSP que només va caure contra l'Illa Grau i per la mínima.

Per darrere dels dos hi ha el Xàtiva, que signa un punt menys que els de Vlado Stevovski, conscients del potencial del San RoqueEl Volei SPiSP - San Roque es jugarà dissabte a les 20 hores i sense baixes pel cantó local.