El govern tarragoní acusa el PSC de desprestigiar la tasca de les cooperatives

Per primera vegada després de les acusacions dutes a terme pel PSC dijous passat, tot l'equip de govern ha comparegut de manera conjunta per rebatre-les. Els tres grups de govern més el regidor no adscrit Herman Pinedo han desmentit les afirmacions socialistes d'haver donat directrius polítiques per a la contractació de tres cooperatives de la ciutat que, segons el PSC, tindrien dins de la seva estructura militants de la CUP. Una possibilitat que s'ha tornat a negar rotundament des de la formació.

Cal recordar també que només una quarta part d'aquests contractes afecten regidories de la CUP, la resta estan relacionades amb altres àrees dirigides per tots els grups de govern.

ATAC ALS TREBALLADORS

En aquest sentit, han reafirmat l'aposta que es fa des del consistori per aquest tipus de treball cooperatiu i inclusiu i han acusat els socialistes de voler treure rèdit polític a costa de la seva tasca. Des del govern han posat l'accent en el desprestigi que causa a aquestes cooperatives les insinuacions fetes pel principal partit de l'oposició.

DENÚNCIA A LA COMITÈ D'ÈTICA

Una compareixença que el govern ha dut a terme l'endemà de conèixer que el PSC durà aquesta qüestió a l'Oficina Antifrau de Catalunya i al Comitè d'Ètica del consistori, que s'ha de reunir el pròxim dia 30. Des de l'executiu recorden que la reunió d'aquest òrgan municipal ja estava prevista en aquesta data i ara caldrà veure si el punt entra en l'ordre del dia de la reunió.