×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 367

El Sopar de les Estrelles Contra el Càncer celebra 10 anys

Tot a punt al Complex Educatiu de Tarragona per acollir, un any més, el Sopar de les Estrelles Contra el Càncer. La data escollida serà el pròxim divendres 11 de novembre a les nou del vespre i, com sempre, els beneficis es destinaran a finançar les activitats de la Lliga.

Comptarà amb la participació dels set restaurants de la demarcació distingits amb estrella Michelin. Serà la desena edició, la més estrellada de totes, ja que en la darrera cita, celebrada el 2019, eren cinc els restaurants premiats participants. Els responsables de dissenyar el menú tindran l'ajuda de sis xefs més del territori amb qui han preparat una proposta ben diferent dels anys anteriors.

L'organització espera repetir l'èxit de la darrera convocatòria i tornar a exhaurir les 400 places disponibles. De moment, ja hi ha una vuitantena de coberts reservats per a la cita solidària. Enguany augmenta el preu del menú, que tindrà un cost de 60 euros per persona.

Una quarantena de joves voluntaris de l'associació Pax Mundo, que lluita contra la pobresa, seran els encarregats de servir el sopar.