El Pirineu busca 250 treballadors a la Costa Daurada

 

El SOC ha organitzat una jornada d'entrevistes ràpides a l'Oficina de Treball de CampclarSota el nom 'Job meeting Pirineu - Costa Daurada', l'objectiu és el de cercar treballadors del sector turístic d'aquí que vulguin tenir feina als Pirineus durant l'hivern. 

Una vintena d'empreses de les comarques de la Vall d'Aran, l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà han ofert 250 vacants al mig miler de persones que han respost a la crida. Aquest territori, a diferència del Camp de Tarragona, viu la seva temporada alta durant l'hivern i no ha parat de créixer després de la pandèmia.

La iniciativa ha de servir per pal·liar els efectes de l'estacionalització turística i fomentar la mobilitat geogràfica dels treballadors del sector.

job dating tarragona 2022

La gran majoria d'empreses ofereixen facilitats a l'hora de trobar allotjament o, fins i tot, el proporcionen de manera gratuïta.

És la primera vegada que aquest esdeveniment se celebra fora dels Pirineus i pot generar un impacte en la reducció de l'atur del Camp de Tarragona que dobla el de l'Aran.

El 80% dels llocs de feina són de cuiners, personal de sala i recepcionistes. Tot i això, també es busca gent amb experiència en estacions d'esquí i botigues de lloguer de material per a aquesta pràctica esportiva.