Cobertura majúscula per retransmetre el Concurs de Castells

Ja ho tenim tot a punt per vibrar, 4 anys després, amb el Concurs de Castells. Amb tota la passió i amb tots els mitjans tècnics disponibles viurem l'espectacle casteller per excel·lència en directe a TAC12, gràcies a un desplegament majúscul juntament amb la Xarxa de Comunicació Local, amb el suport de Penedès Televisió.

L'espectacle més gran del món casteller, vindrà acompanyat d'un desplegament majúscul. Per primera vegada, l'emissió serà en alta definició. Hi haurà 17 càmeres i 70 professionals. Una de les novetats serà un dron que sobrevolarà la ciutat per entrar, literalment, a la Tarraco Arena Plaça.

Una vegada a dins, les imatges aèries ens oferiran també una òptica privilegiada de les estructures. Serà amb aquesta spidercam que gaudirà de llibertat plena per moure's per l'interior de la plaça. Per tant, veurem els castells des de tots els punts de vista possibles i els narrarem amb la dosi necessària de coneixement i passió. El que captin les càmeres i el que quedi fora del focus ens ho explicaran Carles Cortés, Toni Comas, Aina Mallol, Joan Beumala, Quico Domènech, Àlex Alonso i Anna Fortuny.

Les dues jornades castelleres es podran seguir en directe a Tac12, a la televisió i al web, a través de Xala i mitjançant la pantalla gegant que s'ubica a l'exterior de la TAP. Dissabte a partir de les 4 i diumenge des de dos quarts de 10 del matí.