El romesco i el macabeu tornen a unir forces

El Serrallo, quilòmetre zero del romesco, ha acollit la presentació de les setenes jornades dedicades a aquesta salsa tan autòctona. Enguany una vintena de restauradors de tota la ciutat serviran cassoletes i menús amb romesco maridats amb macabeus de la DO Tarragona a preus variables.

Les jornades del romesco se celebraran del 7 al 23 d'octubre, un mes farcit d'activitats que atrauran visitants a Tarragona.

L'aposta de la ciutat pel turisme sostenible i enfocat a fomentar el producte i establiments locals es fa pal·les una vegada més amb propostes com les jornades del romesco.

Romesco 2022

Des del sector de la restauració expert en l'elaboració del romesco se subratlla la importància de crear un consell regulador específic per a la salsa. Una possibilitat que és vista amb bons ulls per l'associació de restauradors i el Patronat de Turisme

Les jornades estan organitzades per l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona Ciutat i la DO Tarragona amb la col·laboració del Port i el Patronat de Turisme.