El CBT perd Dani Tugores per a tota la temporada

Si tot va bé, Dani Tugores podrà preparar en condicions la campanya 2023-2024. Durant l'actual, en canvi, el CBT no comptarà amb els seus serveis perquè la lesió al genoll patida en el duel de Lliga Catalana a Igualada és greu.

Després de dies esperant un diagnòstic definitiu i malgrat no arrossegar sensacions especialment dolentes, les proves han confirmat la pitjor de les opcions: trencament del lligament encreuat i el balear no entrarà en escena fins d'aquí a vuit mesos.

De 27 anys, Tugores és el capità del CBT i afronta el seu sisè curs al Serrallo. Sense ell, la plantilla es queda sense un referent que suma tant al parquet com fora d'ell, ja que s'ha guanyat l'estima de la resta de companys, rivals i afició.

L'adéu de Tugores se suma a les incògnites per l'estat físic d'un altre exterior, Víctor Vinós, que continua sense veure la llum arran de les molèsties que encara arrossega al genoll malmès fa un any i mig.

A banda, Ousmane encara no ha pogut sortir del país per culpa de traves burocràtiques. Ara, inevitablement, caldrà posar un ull al mercat perquè si els blaus no fitxen un recanvi de Tugores, perdran el cartell de favorits a la part alta de l'EBA.

El debut del CBT a la Lliga EBA es produirà l'1 d'octubre i a casa contra el Barça B, màxim candidat de la fase de grups i que va renunciar a l'ascens a Plata assolit la temporada anterior.