La periodista Danae Boronat protagonitza el pregó de festes

El pregó de Santa Tecla obre tradicionalment els dies forts de la festa major tarragonina. La periodista local, Danae Boronat, ha sigut la protagonista d'un acte que ha pogut omplir la plaça de la Font de nou, tal com va succeir fins a l'esclat de la pandèmia.

De 36 anys, Boronat és la primera dona que narra un partit de futbol a Primera Divisió masculina a la televisió espanyola. La sortida dels Macers de la Ciutat i el primer Toc de Pregó han precedit el pregó, en què Danae Boronat ha comptat amb la companyia de set noms propis de l'esport femení de Tarragona. Es tracta de Johana Correa, Marta Liria, Glòria Queralt, Patricia Valiente, Sylvia Fontana, Libertad Martínez i Marta Gens.

El tercer i últim Toc de Pregó, que anuncia l'aparició de la senyera de la ciutat mentre esclaten les 21 salves dels Morterets ha tancat la jornada, per donar pas a la tronada i a l'arrencada dels Gegants. Un itinerari que ha començat i acabat a la mateixa plaça de la Font, passant pel Portalet, Rambla Vella, Comte de Rius, Rambla Nova i Sant Agustí.