Tarragona sancionarà les llargues estades a la zona blava

Acabar amb la sobre ocupació de la zona blava al centre de la ciutat i amb la picaresca d'anar encadenant tiquets sense moure el cotxe de la mateixa plaça d'estacionament regulada. Amb aquest objectiu l'Ajuntament de Tarragona aplicarà a partir d'ara la sanció estipulada en l'ordenança de mobilitat per a aquells vehicles que sobrepassin el màxim de dues hores d'estacionament, encara que continuïn pagant l'estada.

D'aquesta manera, els vehicles que es detecti que duen més d'aquestes dues hores estacionats s'exposen a una sanció que arribarà als 34 euros, 17 amb reducció per pagament avançat. Des del consistori afirmen que la mesura s'aplica perquè la zona blava tingui els efectes desitjats de rotació i recorden que l'opció dels aparcaments soterrats és la més econòmica per als estacionaments de llarga estada.

DELS 100 ALS 34 EUROS

Un import de la sanció que, segons l'ordenança, podria arribar fins als 100 euros, xifra que el consistori es va plantejar aplicar en un inici, rectificant-la i reduint-la més tard als 34 actuals.