Tarragona clourà el cicle cultural d'estiu amb més de 5.500 espectadors

El concert de Mayumana d'aquest dissabte clourà el cicle d'estiu de Tarragona Cultura. Enrere quedarà un mes i mig de programació que ha portat a la ciutat una cinquantena de concerts, 8 peces de dansa i una trentena de tallers i espectacles familiars.

Des de l'Ajuntament se'n fa un balanç positiu, per un costat, perquè els 400 artistes convidats han atret més de 5.500 espectadors i, per l'altre, perquè s'ha posat, diuen, la primera pedra del canvi de mirada de Tarragona Cultura.

MÉS ACTES A LA TABACALERA

Un dels plats forts de l'estiu ha estat redescobrir l'espai de la Tabacalera, on s'hi han pogut veure peces de dansa. Han estat intervencions efímeres, però sembla que han vingut per quedar-se. D'entrada, de cara al novembre i desembre es podran tornar a veure les actuacions.

La dansa a la Tabacalera serà un dels ingredients de la programació de la tardor, que preveu una trentena d'espectacles. S'iniciarà el 8 d'octubre amb una preestrena de la Franz Schubert Filharmonia, si bé el tret de sortida serà el 22 amb la posada en escena de "Buffalo Bill" de Ramon Madaula i Raquel Sans.

Una de les novetats d'enguany és l'activació de la prevenda, a partir de la setmana vinent i amb preferència fins dilluns per als abonats. En aquest sentit, es crea la comunitat d'Amics Tarragona Cultura que prendrà el relleu dels abonats al teatre. 

Aquesta tardor s'apostarà especialment per als joves amb més descomptes. Hi podran optar les persones de fins a 35 anys. La rebaixa s'amplia fins al 55% del preu, amb opció d'arribar al 60% si es disposa del carnet de Tarragona Jove.