El Serrallo es retroba amb la processó de Sant Pere

De genolls amb el Sant a espatlles. Els vuit portants recorren els últims metres i pugen les escales de l'església de Sant Pere al Serrallo per retornar-hi la imatge del sant després d'hora i mitja de processó. És una estampa habitual que feia dos anys que no es veia per les restriccions de la pandèmia. Per això, a la confraria de pescadors hi havia ganes.

L'emoció de recuperar l'essència de la processó també es vivia al barri. De nou, dos anys després les diferents entitats culturals i institucions que atresora es van aplegar per celebrar Sant Pere al carrer.

Els pilars dels Xiquets del Serrallo saludant la sortida de la imatge del sant a espatlles dels portants van servir d'indicador de l'esclat d'emoció d'una processó sentida que, aquest cop, va recórrer tots els carrers del barri, arribant a tots els racons.

El foc de la Víbria i els gegants del Serrallo van encapçalar la comitiva festiva. Darrere, els Xiquets del Serrallo fent pilars davant les cases de membres de la colla, representants d'entitats del barri i la imatge del sant, transportada per un total de 25 portants, que es van anar tornant al llarg de l'hora i mitja llarga de recorregut. El Serrallo va tornar a vibrar amb la seva festa.