L'escola de l'Arrabassada tanca una etapa

No és només l’últim dia de curs per a tots aquests alumnes de l’Escola l’Arrabassada. És també l’última jornada lectiva que viuran en aquest espai. Els alumnes d’infantil i primària deixaran enrere els mòduls prefabricats que fins ara els servia d’aula per instal·lar-se definitivament al nou centre ubicat al carrer Mercè Rodoreda. I és que el Departament d'Educació ha confirmat que al setembre les classes ja es faran al nou edifici. 

Una festa de final de curs que ha comptat amb els 450 alumnes d’infantil i primària així com l’equip docent. La xifra augmentarà el curs vinent perquè l’escola es fa gran. Ampliarà la seva oferta formativa i passarà a ser també institut.

Fins ara, tot aquell qui superava sisè es matriculava, majoritàriament, al Martí i Franquès. A partir del curs 2022-2023 prop de mig centenar d’estudiants de l’Arrabassada faran el salt a l’ESO sense canviar de centre i ara faltarà saber quants matriculats externs apostaran pel nou institut.

La d’avui ha estat una jornada de comiat per molts d’ells que, en alguns casos, es veuran de nou les cares al setembre, en un nou espai. Aquest darrer dia de curs també ha servit per fer balanç i repassar les notes. Un gelat ha servit per a refrescar la calorosa jornada i una cançó dels alumnes de sisè ha posat música a un dia replet d’emocions.