Ricomà xifra en més de 350 milions les inversions compromeses per a Tarragona

Sota el nom 'Avancem cap a la Tarragona inclusiva, sostenible i cohesionada', Pau Ricomà va fer un repàs dels tres anys al capdavant de l’Ajuntament i dels reptes de futur.

Un període que ha servit, diu, per demostrar la capacitat negociadora de l’equip de govern que ha aconseguit lligar més de 350 milions d’euros d’inversió pública. Uns diners que aniran al nou Joan XXIII, al Fòrum Judicial, a la Ciutat de Repòs i Vacances i així fins a 16 inversions que desencallaran projectes de ciutat pendents des de fa anys.

Ricomà va parlar de la importància del nou POUM per transformar Tarragona en una ciutat cohesionada i sostenible, limitant el seu creixement en extensió.

També va abordar la seguretat, valorant la col·laboració entre Guàrdia Urbana i Mossos i recordant que en acabar mandat s’hauran invertit més d’un milió d’euros en aquest camp.

Seguretat juy 2022

Pel que fa a la cultura, va explicar que ha d’anar de bracet del turisme, el comerç, el patrimoni i l’esport per tal de ser un instrument transformador, inclusiu i de projecció de la ciutat.

D’altra banda, l’alcalde també va fer referència a la capitalitat de Tarragona. En aquest sentit, va subratllar el paper del tren-tram per cosir l'àrea metropolitana i potenciar el reequilibri territorial.

A la part final del discurs de ciutat, Ricomà va respondre cinc preguntes de la ciutadania. La seguretat, els locals buits, el pla estratègic de la Part Baixa o el futur de la Tabacalera van ser alguns dels temes que més preocupaven als tarragonins.