La Capona encara té opcions

Els propietaris de La Capona no perden l'esperança de trobar algú que els agafi el testimoni abans del 30 de juny. En aquesta data està previst que la llibreria tanqui per jubilació després de 25 anys.

La possibilitat que els treballadors actuals prenguin el relleu està descartada, així que l'única oportunitat és fer córrer la veu pel territori amb l'esperança que algú faci el pas. En aquest sentit, confien que l'atenció mediàtica rebuda fan augmentar les opcions de salvar La Capona.

El traspàs no té un preu tancat, ja que s'hauria de valorar amb l'hipotètic comprador quines parts del negoci voldria. Pel que fa al local, els propietaris paguen un lloguer.

CAPONA1

Els propietaris ja han anunciat el tancament entre els proveïdors, així que aquesta és l'última vegada que reben llibres nous. A partir de l'1 de juny començaran a liquidar els que tenen en estoc a través de promocions. Es començarà amb descomptes del 10% i s'aniran pujant a mesura que s'acosti la data de la clausura.

Tant si acaba apareixent algú que agafi el relleu de La Capona, com si no, el dia 30 de juny a la tarda se celebrarà una festa de comiat per agrair als clients haver fet d'aquesta llibreria un referent a la ciutat i al país.