Partit clau al Casal de Riuclar

No es pot perdre, però guanyar tampoc garanteix la permanència. Ara bé, sí que frenaria caure per la via ràpida a Primera Catalana. Sense marge per a l'error l'ADT Torreforta, que és penúltim en plaça d'accés a la final per la salvació i empatat amb qui baixaria avui, un Sant Josep (2-3) que és qui passarà per Riuclar.

Davant de tots dos i exactament amb el mateix balanç hi ha l'Almeda, que es desplaça a la pista d'un Agrupació Esportiva Santa Eulàlia, darrer botxí dels de Torreforta i ja salvat matemàticament. Cal esperar un favor del campió de grup, però especialment és necessari no pensar en res que vagi més enllà del partit a Tarragona.

La Copa Catalunya és la màxima divisió del bàsquet del país, una competició exigent que no perdona errors ni tan sols a participants acabats de baixar provinents de la Lliga EBA, com és el cas dels de Ponent. L'anada contra el Sant Josep va ser de clar domini tarragoní, per 19 punts.

L'ADT Torreforta - Sant Josep començarà dissabte a les 17 hores i una hora abans que la jornada de l'Almeda, fet que podria allargar el desenllaç classificatori fins al vespre. Selim és baixa segura i Pape Boucar arrossega molèsties.