Comença el trasllat de sorra a la platja del Miracle

Durant tres dies aquesta serà la imatge de la platja del Miracle de Tarragona, la dels camions traslladant sorra des de l'antiga platja de la Comandància fins a l'extrem nord de la platja urbana de la ciutat.

Es tracta de compensar amb l'excedent de sorra a la part situada a tocar del Port Esportiu la part més malmesa de la platja, on s'espera poder tornar a instal·lar enguany novament el tram de platja dedicada als animals de companyia.

En total es mouran de lloc més de 5.000 metres cúbics de sorra en una actuació que des del Departament de Costes creuen que ajudarà a la regeneració natural que ha d'arribar amb el bon temps.

Més enllà d'aquestes aportacions, que ja s'han dut a terme en altres platges com la Llarga i que s'esperen que es puguin començar en les properes setmanes en altres com la d'Altafulla, el Departament de Costes ja prepara una actuació d'emergència a tot el litoral tarragoní en les properes setmanes valorada en més d'un milió d'euros.

Mentre durin els treballs al Miracle, la platja restarà tancada al públic fins dimecres entre les 7 i les 16 hores. A finals de setmana s'espera poder començar a actuar també a la platja de l'Arrabassada, amb l'objectiu posat en la reposició de roques arrancades pels darrers temporals.