AESE - ADT Torreforta (67-46)

L'ADT Torreforta haurà de guanyar l'últim partit per evitar el descens directe a Primera Catalana. Per salvar-se a Copa Catyalunya i eludir el 'play-out'. haurà d'esperar que l'Almeda perdi en l'última jornada de la lligueta. La derrota dels de Rafa Pasín contra el líder ja salvat, l'AESE, genera aquesta doble lectura classificatòria: tot de cara per no acabar com a cuers i depenent de tercers per esquivar la final per la salvació.

Els de Ponent van dominar el marcador fins al segon quart. Des d'aleshores, l'AESE va disposar d'avantatges que van arribar fins als 24 punts i afrontant els deu darrers minuts amb el duel controlat.

Niang Abdoulaye, amb 18 punts, va ser l'únic efectiu dels tarragonins amb dobles dígits anotadors per fer front l'encert dels de l'Hospitalet de Llobregat i en un partit en què els triples van ser decisius: 12 dels locals per sis dels visitants.

Dissabte a les 17 hores, l'ADT Torreforta rebrà el Sant Josep, últim del grup i amb qui empata a la taula (2-3). Una hora després arrencarà l'AESE - Almeda.

Parcials: 8-14, 20-9, 23-14 i 16-9.