Viñuales oficialitza la seva candidatura a les Primàries del PSC de Tarragona

Rubén Viñuales aspira a ser el primer alcalde de Tarragona procedent dels barris de Ponent. Així ho ha manifestat en la presentació de la seva candidatura per a les Primàries del PSC de cara a les municipals de l'any que ve.

Els barris de Ponent són una prioritat per l'actual diputat al Parlament, ja que entén que l'equip de govern actual els ha oblidat.

La de Viñuales serà l'única candidatura de les Primàries socialistes, si no hi ha cap sorpresa.

Si bé l'exregidor de Ciutadans no ha volgut parlar de possibles pactes, ha deixat clar que VOX seria una línia vermella si entrés al saló de plens.

Tampoc ha desvelat qui l'acompanyaria a la llista. Tot i això, segons ha pogut saber TAC12, Berni Álvarez ocuparia un dels llocs preferents.

Berni viñuales PSC

De fet, l'actual regidor socialista ja ha avalat la candidatura de Viñuales, juntament amb Sandra Ramos. Tot apunta que també hi haurà algun nom independent a la llista.

Pel que fa a les línies polítiques defensades per Viñuales, posa èmfasi en les propostes urbanístiques que ja separen el PSC amb l'equip de govern.

Finalment, Viñuales ha manifestat que la seva possible candidatura s'haurà d'aïllar del soroll que pugui generar el judici del cas INIPRO, que encara no té data.

També considera que el govern de Ricomà busca treure rèdit polític del cas i confia en la innocència dels seus companys de partit.