Tarragona desenvoluparà un projecte de cooperació en xarxa

Tarragona desenvoluparà un espai en xarxa de cooperació social impulsat per l’associació La Teulada, que agrupa 13 entitats vinculades a l’economia social. Es tracta d’un programa convocat per la Generalitat de Catalunya que desplegarà una desena de projectes arreu de Catalunya. Entre les propostes presentades, el projecte  tarragoní, Comunalitats, ha estat el més ben valorat.

El projecte es presentarà el 31 de maig com a punt final d’un mes dedicat al comerç just i l’economia social i solidària que inclourà diverses activitats i propostes organitzades per entitats vinculades a aquest sector.

MES DEDICAT AL COMERÇ JUST

El programa inclou la 31a edició de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica, que se celebrarà el 14 de maig a la plaça Corsini, que acollirà diverses activitats.

També la plaça Corsini, però una setmana més tard, el 21 de maig, serà l’escenari de la 4a edició de la Fira d’Economia Solidària del Camp de Tarragona. A banda d’aquestes propostes centrals, durant tot el mes s’han organitzat taules rodones i altres activitats.