La Sala Trono torna a apostar per la comèdia

La Paula i el Pere són dues persones que no han tingut sort a la vida tot i els seus intents per millorar la seva existència. Aquest és el perfil dels protagonistes de 'Les bones intencions', la nova producció pròpia de la Sala Trono, que s'estrenarà demà divendres.

Joan Negrié i Míriam Iscla són els encarregats de dur damunt de l'escenari aquesta història escrita per Marc Artigau i dirigida per Joan Maria Segura. Una obra en què els dos protagonistes intentaran donar un tomb a les seves vides a través d'un projecte comú, el d'engegar una empresa organitzadora de festes.

Un gènere, el de la comèdia, on poques vegades s'ha pogut veure una de les grans actrius catalanes del moment com Míriam Iscla, però que els protagonistes defensen com a molt necessari en el moment actual.

PARÒDIA DE LA SOCIETAT CATALANA

I una obra on l'estètica i el vestuari dels protagonistes deixen ben clar el seu aprofundiment en la societat i la cultura catalanes. Una temàtica que el seu director defensa també ha de ser parodiada a dalt de l'escenari

Una Sala Torno que aquest dijous també ha renovat el seu conveni anual de patrocini amb l'empresa Repsol, que compleix catorze anys i que suposa una aportació de 25.000 euros per part de l'empresa.