Quatre pirotècnies competiran al concurs de focs de Tarragona

Del 6 al 9 de juliol, Tarragona tornarà a viure el Concurs Internacional de Focs Artificials després de dos anys d’aturada per la pandèmia. Els organitzadors s’han decidit a mantenir el format clàssic de concurs després d’escollir quatre de les sis propostes, menys que de costum, que els han arribat.

La presentació del cartell del certamen ha servit també per sortejar l’ordre d’actuació de les pirotècnies participants. Inaugurarà el concurs la pirotècnica Gironina, el 6 de juliol. Seguidament, el dia 7 serà el torn de la pirotècnia castellonenca Zarzoso

El 8 de juliol dispararà una vella coneguda, la Pirotècnia del Mediterráneo. Els valencians són els guanyadors de l’últim concurs, realitzat l’any 2019.

Finalment, tancarà el certamen i hi posarà el toc internacional la pirotècnia francesa Mille et une Étoiles. Com és habitual, els focs es dispararan des de la Punta del Miracle a les 22.30 hores.

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES 

D’altra banda, el certamen s’acompanyarà d’altres propostes culturals que ompliran la ciutat durant aquells dies, com són els festivals al Camp de Mart i Sota la Palmera. 

Entre les propostes culturals programades hi trobarem circ i música, amb grups com la Sra Tomassa, Joan Masdeu o els tarragonins Stromboli Jazz Band entre altres.