Nano vol un Nàstic que gaudeixi

El nom desitjat a principis de temporada ha acabat al Nàstic. Més tard del previst però Nano és el tècnic que genera quòrum entre el Consell d'Administració i la direcció esportiva. Queda gairebé mitja Lliga per davant i l'exfutbolista promet aconseguir que la plantilla deixi de patir. I facilitar que l'estabilitat torni per fi al club.

Aquesta imatge es repeteix perquè la vam experimentar calcada fa menys d'un any, a les acaballes d'aquell curs que Nano va salvar amb 3 victòries consecutives per mantenir el Nàstic a la Segona Divisió. Ha estat fins ara l'única experiència, amb 37 anys, com a primera espasa d'una banqueta professional. Però ja se sent com a casa. Coneix a la perfecció els dirigents que confien en ell i l'entorn d'un Nàstic que ha de canviar a partir d'aquest cap de setmana. Nano vol que s'acabi amb el patiment futbolístic, especialment a Tarragona.

Afirma que l'única petició ha estat la del fitxatge d'Alberto Berrocal, el nou preparador físic, i veu amb bons ulls que Xisco Muñoz sigui la seva parella de ball com a segon del cos tècnic. I considera que hi ha suficient qualitat a la plantilla per experimentar una recta final de temporada tranquil·la.

I deixa caure Nano que a partir d'ara veurem el seu perfil real com a tècnic, ja que l'any passat, a corre-cuita, poques peces va moure per capgirar la taula classificatòria. Signa per un any i mig i ha solventat els inconvenients personals que van evitar que aterrés abans al Nàstic. El primer examen el viurà dissabte contra el Cadis i al Nou Estadi.