TGN Bàsquet - Balaguer (58-52)

La continuïtat del TGN Bàsquet a Copa Catalunya ja és segura gràcies al cinquè triomf en cinc jornades de ronda per la salvació. Queda un partit més, però l'èxit de les de Víctor Neila ja és segur; no tan sols eludeixen l'última posició sinó que també ho fan amb la penúltima, la de 'play-out'.

Contra el Balaguer sembla poc probable guanyar còmodament, ja va veure's en l'anada a terres lleidatanes, però avui, cert és, el TGN Bàsquet ha dominat de cap a peus el duel i amb avantatges que han arribat als 26 punts. Sempre per darrere, el Balaguer ha maquillat l'electrònic oferint un punt d'emoció a les acaballes.

Laura Vilamajor i Marta Ferrús, amb 14 punts cadascuna, han sigut les màximes anotadores del TGN Bàsquet, amb millors registres de tir tant des de dins com des de fora respecte al seu rival. Així, el comiat de la setmana vinent, també al Sagrat Cor i ara contra el Safa Claror, serà un tràmit.  Les visitants se situen dos triomfs per sota i van caure contra les tarragonines en l'anada per només dos punts. 

Parcials: 27-8, 11-6, 13-16 i 7-22.

Estadística del partit:

https://www.basquetcatala.cat/estadistiques/2021/62658ba7a9a1f9031a69ad89