Nano ja dirigeix el Nàstic

El Nàstic s'escriu amb "N" de Nano, que des d'avui ha assumit el control de la primera plantilla. Mitja hora abans de l'inici de l'entrenament ja l'hem vist sobre la gespa de l'annex del Nou Estadi per preparar el primer dia de la seva segona etapa al conjunt tarragoní.

Mitja hora abans de l'inici de l'entrenament ja l'hem vist sobre la gespa de l'annex del Nou Estadi per preparar el primer dia de la seva tercera etapa al conjunt tarragoní. La darrera experiència va ser excel·lent amb 3 victòries en 3 partits i amb la permanència in extremis a la Segona Divisió.. Ara queden 18 jornades per davant i 1 punt el separa de la zona de descens. Coneix de nou gran part d'aquesta plantilla i també sap com funciona el club. I compta amb el vistiplau del Consell d'Administració i de la direcció esportiva.

És tan sols l'arrencada del tercer projecte de la temporada i que girarà al voltant de la figura de Nano Rivas, que debutarà dissabte a casa contra el Cadis. Anteriorment Nano va exercir de segon entrenador de Vicente Moreno al Nàstic